CONSULTANTA TEL: 0721.364.911 / 0721.364.911 | PROGRAM: L-V
Cos de cumparaturi: 0 produse, total 0.00 lei Vezi cos
Brand
ARVA
ASICS
BEAL
BLACK DIAMOND
BUFF
CAMELBAK
CLIMB X
CLIMBING TECHNOLOGY
CON-TEC
CONTOUR
CROSS
CUBE
CUMULUS
DEUTER
DURAFLEX
ESBIT
FASTIME
GARMONT
GOTECH
GRAVITY
GREGORY
GRIVEL
gWINNER
HIGH PEAK
ICEBREAKER MERINO
JULBO
KARRIMOR
KATADYN
KAYLAND
LAKEN
LANEX
LED LENSER
LIMAR
LOWA
LYO FOOD
MAD WAVE
MAMMUT
MARAMONT
MARMOT
NIKWAX
NN
NORTHFINDER
OCUN
PETZL
PINGUIN
PRIMUS
ROCK PILLARS
S-KARP
SALOMON
SCARPA
Schubert & Franzke
SINGING ROCK
SIREX
SPEEDO
SUUNTO
TATONKA
TENDON
THE NORTH FACE
TREKMATES
TRESPASS
TRIMM
TSL OUTDOOR
TYR
ULTIMATE PERFORMANCE
ZAKUDO
ZEBRA
ZEFAL
Pret
1-300 lei
300-1000 lei
1000-2000 lei
2000-3100 lei
Gen
M - masculin
F - feminin
U - unisex
Copii
Culoare

PRIETENI

Pasiunea este mai frumoasă atunci când este împărtășită. Ca și pe munte și în lumea business, atunci când pleci pe un drum alături de prieteni, totul este mai ușor. Mai jos găsiți câțiva prieteni și colaboratori ai noștri.

Clubul “România Pitorească” din Pitești, îsi trage rădăcinile de prin anul 1974 și a fost printre primele cluburi cu specific montan înființat în România dupa actul națoonălizarii de la 11 Iunie 1948. România Pitorească este, dincolo de O.N.G. și format electronic, un club al pasionaților de natură (în mod special de munte), al celor care cred că valorile nu au timp, nu au istorie, nici granițe… al celor care încearcă să înapoieze muntelui măcar o frimitură din cât au primit… al oamenilor pentru care muntele nu reprezintă ușa prin care uită manierele acasă, prilejul de a se bucura fără limite de frumusețea muntelui, făcându-l pe acesta un munte de gunoaie… 
   Sală de cățărat "BackStage Pitești" cu 16 trasee de escaladă și 120 mp de panou.
   

Distracție, aventură, siguranță! Parcuri de aventură, Panouri de escaladă, căsuțe în copaci. În aer liber sau în interior, în pădure sau pe orice alt teren, puteți avea propriul parc de aventură și de recreere, cu investiții minime și beneficii maxime, și cu foarte mare potențial de dezvoltare în viitor.

   Clubul Alpin Floarea de Colţ este deschis oricui iubeşte muntele. De la înfiinţare (în 1977) şi până în prezent membrii clubului au promovat drumeţiile la munte şi respectul faţă de natură. Ca să mergi la munte nu este nevoie să fii înscris la un club / asociaţie dar apartenenţa la un grup are uneori avantaje, măcar faptul că ai ocazia să cunoşti oameni care împărtăşesc aceeaşi pasiune.
 1001 Adventures Logo  

1001 ADVENTURES este un laborator de călătorii, specializat exclusiv pe circuite cu înalt grad de rafinament și spectaculozitate. Fie că este vorba despre aventuri culturale, spirituale, culinare, muzicale, sportive, extreme, sau de altă natură, 1001Adventures este adresa corectă pentru o experiență completă și profundă. Noi nu vindem pachete turistice, ci fabricăm experiențe, amintiri și trăiri pe care le vei purta cu tine toată viața. Nu degeaba se spune că singurele lucruri pe care le poți cumpăra cu bani și care te fac mai bogat sunt cărțile și călătoriile!

Deviza noastră: CĂLĂTOREȘTE PENTRU A ÎNȚELEGE!

   


Distractie, aventura, siguranta !